Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Aurica

La Multi Ani Aurica. Sper ca ai avut o zi de. Sa fii sanatos si voios, la multi ani, iubirea mea! La multi, multi ani sanatosi si frumosi! La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase îți dorim din inimă la mulți ani, frumoși, sănătoși și fericiți alături de cei dragi ție! Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire!

La multi, multi ani sanatosi si frumosi! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe acest pamant. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate.

Felicitari Frumoase De Zi De Nastere Pentru Cumatra Felicitarifrumoase Com
Felicitari Frumoase De Zi De Nastere Pentru Cumatra Felicitarifrumoase Com Source from : http://www.felicitarifrumoase.com/felicitari-frumoase-de-zi-de-nastere-cumatra-pf-40-pc-1-p-16.html
Draga cumatra doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze. Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua.la multi ani! La mulţi ani!felicitări, dragul meu ioan, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. Tu ești speranța noastră, mândria noastră.

La multi, multi ani sanatosi si frumosi!

Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire! Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, la mulți ani și sus paharul!! Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si. Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi.

La multi ani frumosi cumatra! Felicitare de zi de nastere pentru tata. La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, la mulți ani și sus paharul!! Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. Îți urez să te trezești zilnic cu un sentiment de fericire și recunoștință.

Download Draga Cumatra La Multi Ani Mp3
Download Draga Cumatra La Multi Ani Mp3 Source from : https://www.muzicahot.pro/download/draga-cumatra-la-multi-ani.html
La multi ani, draga cumatra, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Eu iti doresc putin dar din suflet, noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni mai putini dar adevarati, putina. Un tata te invata sa nu uiti de unde ai plecat si iti ofera incredere pe drumul ce il urmezi. De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine.

Felicitare de zi de nastere pentru tata.

Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. Felicitare de zi de nastere pentru tata. La mulţi ani aurica ziua de naștere sau de nume a lui aurica? La mulți ani frumoși și fericiți alături de cei dragi! Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi.

Un tata te invata sa nu uiti de unde ai plecat si iti ofera incredere pe drumul ce il urmezi. Draga cumatra doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Un cadou muzical pentru aurica iustin de la parinti. Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau!

Pin By Aurica On La Multi Ani Happy Birthday Wishes Birthday Wishes Happy Birthday
Pin By Aurica On La Multi Ani Happy Birthday Wishes Birthday Wishes Happy Birthday Source from : https://www.pinterest.it/pin/8162843061621783/
Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize care sa te tina tot anul. Sa fii sanatos si voios, la multi ani, iubirea mea! Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Fie ca sănătatea și bunăstarea mereu să fie alături de tine, visele și la mulți ani! La mulți ani, dragul meu fiu!

Îți doresc să ai mereu parte de armonie și echilibru cu tine și cei din jur.

Să ai o viață ușoară, plină de dragoste și bucurie, iar tristețile. Transmite urări și felicitări de ziua de naștere. Felicitare de zi de nastere pentru tata. La multi ani, sa ai parte numai de bine! „stiu ca ziua ta a fost ieri, dar, din cate stiu eu, esti genul careia/caruia ii place sa petreaca trei zile si trei nopti. Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu la multi ani!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Aurica"