Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salata De Vinete Cu Ceapa

Salata De Vinete Cu Ceapa

Se aseaza in tava cuptorului pe care am pus hartie de copt. 2 buc vinete mari, 1 buc ceapă mare, 1 lingură ulei de floarea soarelui, opțional maioneză, după gust sare și piper.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Se întorc pe toate părţile şi sunt bine coapte când sunt moi peste tot. Vinetele se coc la foc iute pe flacara sau pe plita, se racesc, se curata de coaja si se lasa la scurs. Am repetat pana cand salata a inceput sa se albeasca.

Reteta Salata De Vinete Cu Galbenus De Ou Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=wyfIWRB0K1w
Am tocat ceapa marunt apoi am amestecat si aceasta este salata, pe care noi o servim la micul dejun. Daca coci vinete proaspete, acestea se inteapa pe toata suprafata cu o furculita, altfel vor exploda in cuptor. Peste vinete adaugam ceapa tocata si maioneza.

Unul din preparatele care imi aduce aminte de verile copilariei este salata de vinete.

Am ales varianta clasică pentru că după părerea noastră, este si cea mai gustoasă…….păstrează gustul extraordinar al vinetei coapte. Între timp, pe un tocător de lemn, se toacă ceapa foarte mărunt. Adaugam ulei treptat, pana cand vinetele devin legate.

Se aseaza in tava cuptorului pe care am pus hartie de copt. Vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile 2. Salata de vinete cu rosii din:

Salată De Vinete Cu Ceapă Verde Madi Cuisine
vizitati articolul complet aici : https://www.madicuisine.ro/retete/diete/salata-de-vinete-cu-ceapa-verde-1923
2 buc vinete mari, 1 buc ceapă mare, 1 lingură ulei de floarea soarelui, opțional maioneză, după gust sare și piper. Vinetele se şterg şi se pun la copt direct pe flacăra de la aragaz sau pe un grătar bine încins cu jar. Salata de vinete coapte cu ceapa.

Se lasa sa se raceasca si se curata.

Vinetele sunt un aliment foarte slab caloric cu un gust intens și un conținut bun de antioxidanți. Tort cu frișcă pișcoturi, vișine ananas si fructe de pădure. Acum e momentul să ne bucurăm din plin, să gătim vinetele în zeci de reţete delicioase.

Adaugam ulei treptat, pana cand vinetele devin legate. Odata coapte, vinetele pentru salata de vinete trebuie curatate imediat, chiar daca sunt fierbinti. Vinetele sunt un aliment foarte slab caloric cu un gust intens și un conținut bun de antioxidanți.

Salată De Vinete Cu Ceapă Verde Sisters Kitchen
vizitati articolul complet aici : https://sisterskitchen.ro/salate/salata-de-vinete-cu-ceapa-verde/
Am invatat pe propria piele, si nu radeti. Se lasa sa se raceasca si se curata. Reteta de salata de vinete cu ceapa este un deliciu si se poate servi atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna alaturi de o salata de ardei capia copti sau cu coci si rosia, o cureti si pe ea de coaja si, impreuna cu vinetele, le toci sau le dai la blender.

Între timp, pe un tocător de lemn, se toacă ceapa foarte mărunt.

Nouă ne place la nebunie!! Vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile 2. Amestecam vinetele cu ceapa tocata si adaugam treptat uleiul.

Posting Komentar untuk "Salata De Vinete Cu Ceapa"