Piftie De Curcan Cu Gelatina
Piftie De Curcan Cu Gelatina
Vă dezvăluim secretul celei mai delicioase piftii din carne fragedă de curcan, care este principala sursă de proteine de calitate. Piftia este obtinuta prin fierberea indelungata a bucatilor de carne (porc, curcan, cocos, vita, peste, gasca ), in asociere cu zarzavaturi, legume, condimente.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Gelatina ne ajuta si la aspicuri, adica la inchegarea supelor limpezi facute cu. Carnea, porționată deja, se spală foarte bine și se lasă apoi încă o oră în apă rece. Mai intai am luat la curatat copanul si am luat pielea de pe el si ce grasime era la vedere.
Este un deliciu delicios, din aripi de. Pentru ca vorbim despre piftie de curcan, care gelifica oricum mai greu decat cea de porc, tineti cont ca inca nu am optional, zarzavat de supa: Pulpa inferioara curcan 1 buc puteti sa inlocuiti cu 2 copanele de pui, pipote de curcan 300 g eu as recomanda se luati mai bine pipote de pui, sunt mai mici si arata mai bine in piftie, sorici de porc 200 g este optional, ceapa (mare) 1 buc, frunza de dafin 2 buc, piper negru (boabe) 5 buc.
O reteta de piftie de curcan, prezentata pas cu pas, la sebi acasa( adica la mine acasa).
Se toarnă supa peste carnea și legumele din. In apa calda, astfel incat piftia cu maioneza sa se poata. Această rețetă este un fel de mâncare, care se servește rece și de cele mai dese ori nu lipsește de pe nicio o masă festivă de sărbători.
1,300 kg curcan (pulpe, aripi, picioare, cap, git, pipotă, ficat) 1 ceapă sare 3 căţei de usturoi 5 foi de gelatină 200 g ciuperci 3 ouă mod de preparare: Si se strecoara peste acestea gelatina dizolvata in supa, se toarna. Toate se fac la fel, difera timpul de fierbere.
Se toarnă supa peste carnea și legumele din. • 10 g gelatina granulata. 1,300 kg curcan (pulpe, aripi, picioare, cap, git, pipotă, ficat) 1 ceapă sare 3 căţei de usturoi 5 foi de gelatină 200 g ciuperci 3 ouă mod de preparare:
Se fierbe piftia pana cand carnea cade de pe oase.
La nevoie, gelatina alimentara proportional cu lichidul. Gustul piftiei este tot acolo, dat fiind de supa din carne si legume si de condimentele specifice: Pulpa inferioara curcan 1 buc puteti sa inlocuiti cu 2 copanele de pui, pipote de curcan 300 g eu as recomanda se luati mai bine pipote de pui, sunt mai mici si arata mai bine in piftie, sorici de porc 200 g este optional, ceapa (mare) 1 buc, frunza de dafin 2 buc, piper negru (boabe) 5 buc.
1,850 kg carne de curcan pentru piftie, 5 morcovi, 2 pătrunjei, 1 țelină, 2 cepe, 1 căpățână de usturoi, 1 linguriță de sare, boabe de piper. Piftia este un preparat cunoscut din bucataria romaneasca pentru gustul sau puternic de usturoi, mirosul de carne fiarta si aspectul de gelatina. Pe langa carne, ne mai trebuie cateva legume pentru a da gust piftiei si o cantitate considerabila de usturoi.
• cateva fire de patrunjel. Se spala in mai multe. • 10 g gelatina granulata.
Pe langa carne, ne mai trebuie cateva legume pentru a da gust piftiei si o cantitate considerabila de usturoi.
Carnea, porționată deja, se spală foarte bine și se lasă apoi încă o oră în apă rece. Separat, se prepară gelatina conform instrucțiunilor și se pune în supă; Se spala in mai multe.
Posting Komentar untuk "Piftie De Curcan Cu Gelatina"