Aluat Placinta Cu Branza Sarata
Aluat Placinta Cu Branza Sarata
Servire placinta cu branza sarata. 250 g faina 300 g branza sarata, branza de vaci sau telemea 50 ml smantana 2 oua 50 g unt un cub de drojdie 25g pentru uns:
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Imi place aluatul de casa, e gustos si il mananc mai cu placere. Branza de vaci se amesteca cu 5 oua, putina sare si ceapa verde tocata cat mai marunt (puteti sa faceti placinta si fara. O placinta de casa reusita cu un gust deosebit si o aroma placuta este reteta de placinta cu aluat fraged si anume placinta cu branza sarata in aluat de casa.
Un pachet foi de placinta (400 g). Un ou baut cu putin lapt. Se bat bine ouale cu telul, apoi se adauga laptele si se bate pana se omogenizeaza, apoi se adauga branza.
Placinta burek, numita si borek sau lakror, este una dintre minunatele preparate traditionale turcesti, populara si in tarile balcanice (in special in albania).
Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se. Branza de oi se rade (ori se sfarama cu furculita, in functie de tipul de se cu asaza prima foaie de placinte, se tapeteaza cu ea tava aleasa si se unge cu putin ulei (tava mea fiind mai mica decat foaia de aluat. Un pachet foi de placinta (400 g).
Buna ziua,va prezint o reteta extrem de simpla,este vorba de o placinta sarata cu telemea de vaca fara foi de placinta sau aluat.cred ca este binevenita o astfel de reteta in prezent cand timpul parca se comprima pe zi ce trece si abia putem sa mai gatim cate ceva cand venim seara acasa de la servici. Din ingredientele de mai sus framantam un aluat. Placinta cu branza in straturi la cuptor , o placinta cu branza sarata si apa minerala.
Am scos tavile cu placinta din cuptor si am asteptat 15 minute ca acestea sa se racoreasca un pic. Principalul ingredient al placintei borek sunt foile yufka (foi turcesti pentru placinte. Rasturnam aluatul pe masa unsa cu putin ulei si.
Am adaugat apoi faina cernuta, treptat, amestecand in acelasi timp cu lingura de lemn.
Faina (plus pentru infainat si intins), 500 gr. Rulam cu grija placinta cu branza sarata, o asezam in tava si apoi repetam procedeul cu restul foilor. Am scos tavile cu placinta din cuptor si am asteptat 15 minute ca acestea sa se racoreasca un pic.
Plăcintă ardelenească cu brânză sărată. Rulam cu grija placinta cu branza sarata, o asezam in tava si apoi repetam procedeul cu restul foilor. Am adaugat apoi faina cernuta, treptat, amestecand in acelasi timp cu lingura de lemn.
Nu necesita decongelare inainte de preparare. Mod de preparare placinta cu branza sarata: Principalul ingredient al placintei borek sunt foile yufka (foi turcesti pentru placinte.
Se bat bine ouale cu telul, apoi se adauga laptele si se bate pana se omogenizeaza, apoi se adauga branza.
Branza sarata (eu am pus president cremoasa cutia albastra). Smantana, 3 galbenusuri, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita otet (eu am pus de modena), 4 linguri lapte dulce, 500 gr. Nu necesita decongelare inainte de preparare.
Posting Komentar untuk "Aluat Placinta Cu Branza Sarata"